Διάσημες μαμάδες με υπέροχο στυλ!


Επειδή η μανούλα είναι και γυναίκα, ας δούμε πέντε διάσημες μαμάδες που δεν άφησαν τη μητρότητα να «κλέψει» τίποτα από το στυλ τους.



Kate Middleton:
 Η δούκισσα του Cambridge δείχνει πάντα κομψή, ακόμα και όταν επιλέγει ρούχα που κοστίζουν ελάχιστα. Η εγκυμοσύνη της πήγε πολύ και κάθε τι που φορά, ξεπουλά μέσα σε λίγα λεπτά στη Μ. Βρετανία.



Jennifer Garner: 
Η ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, εντυπωσιάζει με το στυλ της, είτε πρόκειται για τις red carpet εμφανίσεις της, είτε για τα πιο καθημερινά της looks, όταν συνοδεύει τα παιδιά της στο σχολείο.



Reese Witherspoon:
 Η βραβευμένη με oscar ηθοποιός είναι πάντα καλοντυμένη. Για τις επίσημες εμφανίσεις της επιλέγει λαμπερές τουαλέτες, ενώ για τις casual προτιμά τα άνετα, αλλά πάντα κομψά ρούχα.



Miranda Kerr:
 Το πανέμορφο μοντέλο δε θα μπορούσε πάρα να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές επιλογές της, ακόμα και στις καθημερινές βόλτες της με τον τετράχρονο γιο της Flynn. Έξαλλου η μόδα είναι κάτι που γνωρίζει καλά.



Gisele Bundchen:
 Μπορεί η Βραζιλιάνα καλλονή να δήλωσε πρόσφατα ότι αποσύρεται από τις πασαρέλες, αλλά δεν παύει να αποτελεί fashion icon. H μαμα του Benjamin και της Vivian παραδίδει κάθε φορά μαθήματα με το στυλ της.